sfeer foto plevier laptoptassen en thuiswinkel waarborg

Bij Lataza hechten we enorm veel waarde aan het bieden van een veilige en betrouwbare winkelomgeving voor al onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe zakelijke aktetas, rugtas of trolley, we streven ernaar om jou de best mogelijke winkelervaring te bieden. Vanaf het eerste contact moment tot aan de levering van je bestelling en ver daarna.

Thuiswinkel Waarborg Lidmaatschap: Garantie voor betrouwbaarheid

Sinds 2010 zijn wij gecertificeerd lid Thuiswinkel Waarborg voor particulieren en sinds 2018 voor de zakelijke markt. Hiermee verzekeren wij onze klanten van een veilige en betrouwbare winkelomgeving. Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk staat garant voor naleving van de wet- en regelgeving en biedt extra zekerheid voor consumenten. Elk jaar voldoen we weer aan de hoge normen en eisen die gesteld worden door Thuiswinkel Waarborg, zodat jij met een gerust hart kunt winkelen.

Transparante communicatie en klantenservice

Bij Lataza geloven we in transparantie en open en eerlijke communicatie. Daarom vermelden we duidelijk ons volledige adres en telefoonnummer op onze website, zodat je altijd gemakkelijk contact met ons kunt opnemen. Dit kan ook via e-mail of chat. Wij staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen met eventuele vragen.

Persoonlijke betrokkenheid: Jouw tevredenheid is onze prioriteit

Bij Lataza zijn we trots op onze persoonlijke betrokkenheid en toewijding aan onze klanten. Wij, Jannie de Jong en Hendrikus Nijhof eigenaren van Lataza, kiezen bewust voor hoogwaardige producten en streven naar de hoogste normen van klantenservice en tevredenheid. We werken dagelijks aan en in ons bedrijf en zetten ons in om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met Lataza altijd positief is. Dat wil niet zeggen dat er bij ons nooit iets misgaat, maar we doen altijd ons uiterste best om het zo goed mogelijk voor de klant op te lossen. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan onze LinkedIn-profielen: Jannie de Jong en Hendrikus Nijhof . En stuur ons gerust een connectieverzoek.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Kijk eens rond in onze webshop en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment hoogwaardige zakelijke tassen. Of je nu op zoek bent naar een trendy aktetas, een praktische rugzak of een stijlvolle Gigi Fratelli trolley, bij Lataza vind je gegarandeerd wat je zoekt. Met een breed scala aan premium merken, stijlen, en materialen, hebben we voor iedereen wat wils.

Een veilige en plezierige winkelervaring

Bij Lataza staat jouw tevredenheid voorop. We streven er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden, met een naadloze online winkelervaring, snelle en betrouwbare levering, en uitstekende klantenservice.