Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis

Vóór 23:59 uur besteld?

Als het artikel wat u wilt bestellen direct leverbaar is, dan wordt het artikel dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd*.


* De meeste zendingen worden op tijd afgeleverd. Houd er rekening mee dat in een enkel geval een zending vertraging kan oplopen.


Bij het artikel staat vermeld of deze "direct leverbaar" is of een levertijd heeft.


Voor uitgebreidere informatie: zie de pagina Verzenden.

Een product omruilen of retourneren?


Bij Lataza kunt u binnen 30 dagen uw bestelling gratis retourneren of omruilen.


Retourneren of omruilen is simpel, volg hiervoor de onderstaande stappen:

Heeft u besteld via Bol.com? Meld dan uw retour aan via Bol.com (Mijn account) en volg de instructies. Belangrijk: voeg altijd de pakbon toe.
Heeft u besteld via Lataza.be? Volg dan onderstaande stappen:

  • 1Na ontvangst van het product hebt u 30 dagen om te retourneren of om aan te geven dat u dat wilt doen. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (PDF download, klik hier) maar dat is niet verplicht. Het is voldoende om een e-mail naar retour@lataza.be te sturen. Vermeld in deze e-mail uw naam en het bestelnummer van de bestelling en bij voorkeur ook de reden. Hiermee meldt u de retourzending aan zodat het sneller en gemakkelijker verwerkt kan worden. Nadat aangegeven is dat u wilt retourneren (middels het modelformulier of e-mail) heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.
    Wilt u omruilen voor een ander product? Vermeld in de e-mail dat u graag wilt omruilen en plaats bij voorkeur een nieuwe bestelling. Het product kan dan zo snel mogelijk opgestuurd worden. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via telefoon: +31 594 641265 (ma. t/m vr. 9 - 17 uur).
  • 2Zodra uw e-mail is ontvangen, sturen wij binnen een één werkdag een e-mail met een daarin een retourlabel/barcode en verzendinformatie.
  • 3Doe het product in de doos/envelop waarmee het ontvangen is of neem een andere geschikte doos. Het product dient ongebruikt (passen mag uiteraard wel), in originele staat (inclusief eventuele labels) en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) aan ons retour gestuurd te worden. Belangrijk: voeg de pakbon toe. Zonder pakbon kan uw retour niet verwerkt worden.
  • 4Print het ontvangen retourlabel/barcode en plak het op de doos. Wij adviseren een eventueel oud adreslabel te verwijderen. Het pakket kan afgegeven worden bij een postkantoor bij u in de buurt, bewaar het verzendbewijs.

P.S. Het retourneren is alleen kosteloos wanneer u gebruik maakt van de gegevens die u van ons per e-mail hebt ontvangen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, stel ze gerust. Wij helpen u graag verder.


Geld terug

  • Na ontvangst van de retourzending ontvangt u een bevestiging per e-mail en wordt het aankoopbedrag binnen één week teruggestort mits het product ongebruikt en onbeschadigd is en in oorspronkelijke staat verkeert.
  • Over het algemeen duurt het slechts een paar dagen voordat het geld op uw bankrekening is bijgeschreven, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.
  • Indien u gekozen hebt voor achteraf betalen via AfterPay komt de factuur te vervallen. Mocht u het bedrag reeds betaald hebben, dan boekt AfterPay het binnen anderhalve week weer terug. Hebt u meerdere producten besteld en u stuurt niet alles terug, dan maakt u alleen het bedrag over van de producten die u wilt houden.
  • Indien de producten zijn gebruikt of beschadigd, kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen.