Hecht je veel waarde aan een professionele en stoere uitstraling en vind je dat een stijlvolle werktas daarbij niet mag ontbreken? Dan is de Burkely ‘Daan’ schoudertas een absolute aanrader.

Deze tas is prachtig uitgevoerd in de kleur cognac en is gemaakt van wash hunter leer, een luxe en soepele leersoort. Vanwege de handige indeling en compactheid is het gebruikscomfort van de Burkely ‘Daan’ Schoudertas optimaal voor werk, studie of een dagje shoppen. Deze tas wordt beperkt online aangeboden en is nu tijdelijk verkrijgbaar met hoge korting bij Lataza. Wacht niet langer en bestel deze unieke werktas direct via onze webshop!

Burkely Daan Schoudertas Cognac 13 inch voorkantBurkely Daan Schoudertas Cognac 13 inch binnenkantBurkely Daan Schoudertas Cognac 13 inch achterkant
* klik op een afbeelding om naar de productpagina te gaan


Stijlvol en praktisch

De ‘Daan’ schoudertas is een musthave in je tassencollectie. De stijlvolle en eigentijdse look van de tas zorgt ervoor dat deze erg makkelijk te combineren is en geschikt is voor elke situatie. Of het nu om een formele of casual outfit gaat, de Burkely Daan schoudertas is de finishing touch. De tas beschikt over een afneembare en verstelbare schouderband en comfortabele lederen handvaten en is daardoor makkelijk draagbaar, zowel over de schouder als in de hand. De ‘Daan’ schoudertas is compact uitgevoerd, maar een tablet of laptop van 13 inch past er perfect in. De twee vakken met ritssluitingen en een apart vakje voor bijvoorbeeld een smartphone of portemonnee zorgen ervoor dat deze tas zeer praktisch in gebruik is!

Garantie en verzorging van de tas

Burkely maakt haar producten met zorg en aandacht. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een fabrieksfout dan biedt het merk 1 jaar garantie op haar producten. Leer zorgt voor een mooie natuurlijke en levendige look. Omdat het een natuurproduct is, is leer onderhevig aan vocht, vuil en gebruik. Om de tas optimaal te beschermen is het raadzaam om deze voor gebruik in te spuiten met een beschermende en voedende spray en dit eens in de zoveel tijd te herhalen. Zo blijft de tas mooi en blijft het leer soepel.