Een nieuw soort bescherming voor de iPhone

 

Twelve South SurfacePad for iPhone White liggend

Twelve South introduceert de "SurfacePad for iPhone", de eerste accessoire ontworpen voor de miljoenen iPhone-gebruikers die liever helemaal geen hoesje gebruiken. De SurfacePad for iPhone is een nieuw soort cover cq. hoesje voor de iPhone 4/4S en iPhone 5, vervaardigd uit een creditcard-dunne laag van nappaleer en weegt minder dan 25 gram.
De SurfacePad is niet ontworpen om een val van twee hoog of een duik in het zwembad te weerstaan, maar de SurfacePad beschermt je iPhone voor de sleutels in je zak en de betonnen balie in de winkel, terwijl de prachtige iPhone er nog steeds uitziet als, tja.., een iPhone. Exclusief gemaakt voor de iPhone 5 en 4/4S en kan nu al besteld worden bij Lataza. De verwachte leverdatum is half februari.

 

De SurfacePad for iPhone is juist níet een dikke rubber bescherming voor je iPhone. Integendeel: De SurfacePad is een ultra-dunne, luxe lederen hoes die de iPhone 5 of 4/4S beschermt tegen de alledaagse "gevaren", zoals het kleingeld in je broekzak, de harddisk in je rugtas of de nagelvijl in je tas. Met de SurfacePad kun je de iPhone gerust neerleggen op ruwe oppervlakten zoals een betonnen bank of stenen tafelblad, zonder je zorgen te maken over krassen op het strakke oppervlak van je iPhone.

 

Het moderne, minimalistische design van de SurfacePad is een prachtige aanvulling van het stijlvolle design van de iPhone. Het vasthouden van een iPhone, omwikkeld met een SurfacePad, voelt als het beetpakken van het lederen stuur van een luxe auto. Of je nu Pop Red, Modern White of Jet Black kiest, de SurfacePad geeft je iPhone een bijzondere, luxe en elegante uitstraling.

De SurfacePad for iPhone hecht zich aan de telefoon met behulp van dezelfde speciale lijm als bij de SurfacePad voor de MacBook, en laat bij verwijdering totaal geen resten achter. De herbruikbare zelfklevende lijm maakt het aanbrengen eenvoudig en stelt je in staat gemakkelijk van kleur te wisselen.

Twelve South SurfacePad for iPhone White liggend, open

 

Twelve South SurfacePad for iPhone Standaard

De verrassende feature van de SurfacePad for iPhone is de ingebouwde display standaard. De standaard is in de achterkant van deze micro-dunne cover genaaid, waardoor de SurfacePad nét genoeg gebogen kan worden om de iPhone horizontaal op een plat oppervlak te zetten. Deze handige, ingebouwde standaard maakt van de iPhone een geweldige video player tijdens het wachten in een restaurant, een wekker bij het bed of een hands-free FaceTime chat device.

 

"Er zijn veel iPhone gebuikers die niet gezien willen worden met een dikke, oversized plastic case" zie Andrew Green, creatief directeur van Twelve South. "Dus, net als we deden met de BookBook voor de iPhone, hebben we een compleet nieuwe categorie van iPhone covers uitgevonden. De SurfacePad is een is een prachtige laag van luxe leer die beschermt en de look en feel van de iPhone versterkt. Met de SurfacePad om de iPhone heen kun je nog steeds heel goed zien dat je een iPhone hebt. Noem het niet gewoon een hoesje… maar noem het de SurfacePad."

Omdat het gemaakt is van premium nappaleer heeft de SurfacePad for iPhone geen invloed op de iPhone knoppen, poorten of camera. Het vederlichte hoesje is minder dan 2 millimeter dik en weegt slecchts 24 gram. De gladde lederen hoes heeft aan de binnenkant een zachte laag van soepele microvezel om het iPhone-scherm te beschermen. De SurfacePad for iPhone is beschikbaar in:
SurfacePad iPhone 4 / 4S Red Pop
SurfacePad iPhone 4 / 4S Modern White
SurfacePad iPhone 4 / 4S Jet Black
SurfacePad iPhone 5 Red Pop
SurfacePad iPhone 5 Modern White
SurfacePad iPhone 5 Jet Black

Verbeter de look en feel van je iPhone door deze te verpakken in een dunne lederen SurfacePad. Bestel nu voordelig bij Lataza

Twelve South SurfacePad for iPhone Collectie