blog-knomo-praktisch-en-stijlvol-op-pad

Een Knomo tas voor elke gelegenheid

De hedendaagse mens heeft vele gezichten. Gezellige vriendin, bezorgde moeder, betrouwbare kameraad, zakenvrouw of -man en boven alles efficiënte planner. Het laatste waar je in die situatie behoefte aan hebt is de ons allen bekende zoektocht naar sleutels, mobieltjes en toebehoren. Een Knomo laptoptas bevrijdt je alvast van dit probleem. Hoe? Dat lees je in de volgende alinea's.




Oog voor detail, ruimte voor alles

Knomo staat voor kennis en mobiliteit (Knowledge and Mobility) in een steeds kleiner wordende wereld en maakt komaf met het zeulen met handtassen, briefcase en laptoptassen. De met de hand uit een superieure kwaliteit leder gemaakte laptoptassen bestaan zowel in een hand- als schouderversie. Een aantal zijn zelfs eenvoudig vergrootbaar. Zo laten ze je toe alles wat je nodig hebt in één tas te stoppen. Door hun stijlvolle uitstraling zijn ze bij uitstek geschikt voor een zakelijke meeting. Hun urban uitstraling maakt dan weer dat je ze evengoed meeneemt voor een stads dagje uit. Voor wie houdt van een persoonlijke touch, zijn er Knomo tassen in alle droombare kleuren, met een aangepaste voering en zelfs stiksels aangepast aan die voering.


Knomo, de fabrikant die met je meedenkt

Met een Knomo tas hoef je je geen zorgen te maken. Je tas wordt door Lataza gratis geleverd binnen Nederland, België en Duitsland. Is de geleverde tas toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan stuur je ze gewoon, binnen de dertig dagen, eveneens gratis terug naar Lataza. Komt er na enige tijd toch een foutje aan het licht? Dan kan je rekenen op de twee jaar garantie op fabricagefouten. Elke tas beschikt bovendien over een eigen identiteit. Heb je eenmaal dit unieke ID nummer op de Knomo site geregistreerd hoort je tas voor altijd bij jou. Wanneer bij eventueel verlies de eerlijke vinder je tas aan Knomo terugstuurt, bezorgt Knomo de tas kosteloos aan jou terug.

Op zoek naar een Knomo tas of laptoptas, kom je sowieso bij Lataza terecht. Je kiest en bestelt er je luxueuze tas en vertrouwt verder op de bekende, uitstekende service van deze webshop.