Zelf bepalen waar en wanneer je werkt leek 10 jaar geleden nog een droom. Inmiddels is flexwerken al helemaal ingeburgerd in ons koude kikkerlandje. Eindelijk kun je als avondmens heerlijk uitslapen, als ouders van kleine kinderen alle 7 dagen van de week verdelen of 4 langere dagen werken. Of waarom niet 7 kortere dagen, of vanuit het buitenland, of lekker in een park, of onderweg in de trein…

De eisen van de perfecte flexibele werktas

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Tenminste… als je al je werkspullen makkelijk mee kunt nemen. Laptop, lader, smartphone, lunch, waterflesje, makkelijke schoenen, handtas met portemonnee en make-up… een onhandige tas maakt het flexwerken al gauw beperkt of vervelend. Wat je nodig hebt is een miniatuurkantoor in tas formaat: een flexwerk tas. Een laptoptas mag zich pas een flexwerk tas noemen als het aan een aantal eisen voldoet:

burkely tassen lifestyle

1. Goede bescherming

Wat kun je tegenwoordig nog doen zonder je computer? Daarom staat op nummer 1 dat de werktas je digitale spullen goed beschermt. Een stevig vak voor je laptop, maar ook een apart vak voor je smartphone, zodat die niet los rondslingert.

2. Comfortabel

Als flexwerker heb je met een laptoptas heel wat te sjouwen. Van en naar je auto, naar de trein of bus, of zelfs op de fiets. Comfortabele handvatten en een gewatteerde schouderband zijn toch wel moetjes. Of wat dacht je van een laptop rugzak met een ventilerend rugpand?

3. Goede kwaliteit

Als je dan die perfecte laptoptas hebt gevonden, dan wil je wel dat die wat jaartjes meegaat. Of de werktas nu van leer of van een synthetisch materiaal is gemaakt, de kwaliteit moet hoog zijn voor jarenlang plezier.

4. Genoeg ruimte

Hoe gek je ook bent op je handtas, het liefst wil je niet met meerdere tassen zeulen. Daarom moet de perfecte flexwerk tas genoeg ruimte hebben. Ruimte voor je laptop, een lader, je smartphone, documenten, je lunch, misschien wat trainingskleding voor tijdens de pauze, nette schoenen voor die belangrijke meeting, je favoriete mok...

5. Overzichtelijk

Oké, nu heb je een tas gevonden waar een heleboel inpast, maar werken met een grabbelton - dat werkt niet. De perfecte flexwerk tas heeft vakjes. Heel veel vakjes. Kleine vakjes, grote vakjes, insteekvakjes, ritsvakjes. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of er is een speciaal vakje voor. Heerlijk overzichtelijk.

6. Stijlvol

Een woord dat veel voorbijkomt in de modewereld, maar dat ook erg belangrijk is: stijlvol. Natuurlijk moet een tas goed, comfortabel en handig zijn, maar je moet er ook mee gezien willen worden ;). Wat de één mooi vindt, vindt de ander misschien wat minder spetterend, maar dat heet dan ook persoonlijke smaak. En geloof ons, voor elke smaak is er een laptoptas.

gigi fratelli tassen lifestyle

1+2+3+4+5+6 = LATAZA

Als je alle eisen voor een flexwerk tas bij elkaar optelt, dan kom je bij Lataza uit :). Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende tassen uit ons assortiment. Zit hier niets tussen waar je naar op zoek bent? Bekijk dan snel de vele andere laptoptassen in onze webwinkel!

SOCHA Dames Laptoptas Straight Line Zwart 15.6 inch

socha dames laptoptas straight line zwart 15.6 inch

Met de Socha Straight Line kom je stijlvol op al je afspraken! Overdag mee naar kantoor, 's avonds mee de stad in. De laptoptas heeft niet alleen een vrouwelijk en elegant design, maar biedt ook de juiste bescherming voor je laptop. Met diverse vakken zodat je makkelijk bij al je dagelijkse spullen kunt.



Barbarossa Heren Laptoptas 17 inch Ruvido

barbarossa heren laptoptas 17 inch ruvido military

Stoere tas voor eigentijdse mannen! Deze Barbarossa leren laptoptas 17 inch heeft twee ruime hoofdvakken met ritssluiting waardoor je je laptop apart kunt opbergen in een verstevigd vak. Het andere vak is ideaal voor papieren, schrijfmap, accessoires en lunch.



Gigi Fratelli Dames Leren Laptoptas 17

Gigi Fratelli Dames Leren Laptoptas 17 inch Romance Business ROM8007 Rood

Met deze tas ga je elke dag stijlvol naar je werk! Dankzij de klassieke en tijdloze uitstraling is dit een tas voor jarenlang plezier. Alle Gigi Fratelli tassen zijn "designed from the inside', dus rijk aan handige insteekvakken, ritsvakken, etc.



Burkely Antique Avery Valerie Laptoptas

Deze Antique Avery tas ga je met veel plezier dragen. De tas is gemaakt van antique vintage leer. Het leer geeft een ruige look met een authentieke stijl en ziet er stoer uit. Welke kleur je ook kiest, het leer wordt mooier naar gebruik.