Relatiegeschenken en cadeaus voor medewerkers

Relatiegeschenken en cadeaus voor medewerkers

Wil je je relaties of medewerkers stijlvol verrassen? Schenk ze een laptoptas of sleeve van Lataza - eventueel bedrukt met je bedrijfslogo. Daarmee maak je gegarandeerd blijvend indruk! We bieden een ruim assortiment originele, luxe laptoptassen en sleeves, ook voor iPad en iPhone. Laat je verrassen door de grote variatie modellen, materialen en kleuren. Bekijk hieronder een kleine greep uit de collectie en laat je inspireren voor het perfecte relatiegeschenk.   Lees meer

Shoppen per
Thema
 1. Dames (5)
 2. Heren (5)
 3. Uni (5)
 4. Zakelijk (5)
 5. Fashion (2)
Minder opties Meer opties
Merk A-Z
 1. Burkely (4)
 2. Dbramante1928 (5)
 3. Knomo (3)
 4. Twelve South (4)
 5. Van der Spek (7)
Maat
 1. 15 inch MacBook Pro 2016 (1)
 2. iPad 2017 (2)
 3. iPad 2018 (2)
 4. iPhone X (2)
 5. iPhone XS (2)
Soort
 1. iPad (2)
 2. iPhone (2)
 3. Sleeve (1)
 4. Apple Mac (1)
Kleur/patroon
 1. Cognac (3)
 2. Zwart (2)
Prijs
0,- 389,- 0,- to 389,-

5 items

5 items

Luxe relatiegeschenken

We leven in een wereld van snelle communicatie, en contact maken is makkelijker dan ooit. Helaas verdwijn je daardoor ook snel in de massa. Een persoonlijk relatiegeschenk is daarom de perfecte manier om de banden met klanten te versterken. Natuurlijk wil je je relaties stijlvol verrassen met iets wat ze ook daadwerkelijk zullen gebruiken. Het liefst dagelijks, zodat ze je niet snel zullen vergeten.

De computer neemt inmiddels een belangrijke plek in ons leven in, zowel zakelijk als privé. Met een tas of sleeve voor de laptop, iPad of iPhone als relatiegeschenk, maak je daarom gegarandeerd een onvergetelijke indruk. Bij Lataza vind je een breed aanbod schitterende (laptop)tassen en sleeves. Bekijk de verschillende collecties en vind het perfecte relatiegeschenk.

Cadeaus voor collega’s of medewerkers

Wil je je trouwe medewerkers eens extra in het zonnetje zetten? Of nieuwe medewerkers voorzien van een praktisch startpakket? Ook dan vind je bij Lataza een ruime keuze aan geschenken - van luxe laptoptassen tot bureauonderleggers. Bovendien kunnen al deze producten worden bedrukt met het bedrijfslogo, voor een persoonlijke touch.

Brengen je medewerkers een groot deel van hun tijd achter een scherm door? Dan is een goede laptoptas of sleeve een geweldig cadeau. Of wat dacht je van luxe leren schrijfmappen, visitekaartmappen, pennenhouders of bureauonderleggers? Bekijk voor inspiratie onze selectie bedrijfsgeschenken en verras je medewerkers met een luxe cadeau.

Tas met logo

Graag wil je dat je relaties aan je bedrijf worden herinnerd als ze die luxe laptoptas of mooie sleeve gebruiken. Daarom bieden we de mogelijkheid om het product naar keuze te laten voorzien van bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

Er zijn talloze mogelijkheden om onze bestaande ontwerpen subtiel of juist opvallend te personaliseren. Ook een geheel nieuw ontwerp, met verwerking van je logo of huisstijl, is mogelijk. Laat je fantasie de vrije loop en verras je klanten met een origineel relatiegeschenk.

Lataza geeft je graag advies

We nemen graag de tijd om je wensen te bespreken. Voor advies over luxe relatiegeschenken of het perfecte cadeau voor medewerkers, staan we persoonlijk voor je klaar.

Wil je een tas speciaal op maat laten maken of laten voorzien van bijvoorbeeld een voering met het bedrijfslogo? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.