banner-gigi-fratelli


Gigi Fratelli - hoogwaardig leer in uitdagende kleuren

Strakke lijnen en hoogwaardig leer in uitdagende kleuren kenmerken dit Nederlandse merk. Het leer van de hoogste kwaliteit wordt gelooid in Italië, om vervolgens in Nederland aan een strenge inspectie geworpen te worden. De goedgekeurde huiden worden doorgestuurd naar de fabrieken om daar omgetoverd te worden tot schitterende handtassen, laptoptassen en trolleys.

De elegante en vrouwelijke tassen zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren: rood, oranje, brandy, zwart, moss, navy, rubino, smoke, new bahama. Zo kun je jouw favoriete kleur uitkiezen, die juist bij jou past, voor een zo’n persoonlijk mogelijke tas. Bekijk deze prachtige leren tassen en ontdek je eigen favoriete kleur.

Gigi Fratelli - “Designed from the inside”

Natuurlijk wil je er goed uitzien met een tas. Nog belangrijker is echter de binnenkant. Zoals de slogan al zegt, worden Gigi Fratelli tassen van binnenuit ontworpen: ‘Designed from the inside’. Of het nu gaat om sleutels, laptop of tablet, smartphone, zonnebril, make-up, of oordopjes… in de functionele tassen van Gigi Fratelli kun je al je spullen geordend kwijt, en kun je alles makkelijk weer terugvinden.

Modieuze werktassen van Gigi Fratelli

Wat dacht je van een modieuze werktas met vele rits- en insteekvakken en vakjes, voor je laptop, smartphone, sleutels, en al je andere spullen, klein of groot? De werktassen draag je comfortabel in je hand, maar ook elegant over je schouder met de afneembare schouderriem.

banner-gigi-fratelli-vliegtuig


Stijlvolle trolleys van Gigi Fratelli

Ook de stijlvolle leren trolleys hebben - naast de ruime compartimenten - vakjes voor kleinere spullen, zoals creditcards, telefoon, pennen en sleutels. Dankzij de comfortabele handvatten, de uitschuifbare dubbele trekstang verborgen in een ritsvak en de soepele wielen, zijn de trolleys zowel in de hand te dragen als comfortabel mee te trekken.

Zelfverzekerd en modieus met Gigi Fratelli

De buitenkant van een tas laat zien wie je bent en waar je voor staat. Ben je een grijze muis die het liefst niet opvalt? Of ben je een zelfverzekerde, modebewuste, en tegelijkertijd serieuze zakenvrouw? In dat laatste geval: welkom in de elegante, kleurrijke en stijlvolle wereld van Gigi Fratelli.

Andere interessante pagina's:
- Knomo
- laptoptassen
- schoudertassen
- 15 inch