gifts banner

De feestdagen staan alweer voor de deur om licht over de donkere dagen te schijnen. Helaas betekent dit voor velen ook stress: hoe kun je dit jaar iedereen weer blij maken met een geslaagd cadeau?

Natuurlijk kunnen we je de tip geven dat je in onze webshop voor iedereen - van jong tot oud en voor zowel heren als dames - een geslaagd cadeau kunt vinden. Ons aanbod is echter zo groot en gevarieerd, dat je door de bomen waarschijnlijk het bos niet meer ziet. Maar wees gerust. Lataza helpt je een weg te vinden door de wereld van tassen, hoesjes en portemonnees, met de Lataza Gift Guide.

Geslaagde cadeaus voor elk budget

In onze online shop vind je voor elk budget wat wils. Betaalbare portemonnees, hoesjes en mooie (laptop)tassen voor degene die je dit jaar extra wilt verwennen. Door gebruik te maken van de filters, kun je zoeken op bijvoorbeeld merk en kleur, maar ook op prijs. Zo vind je makkelijk het perfecte geschenk dat binnen jouw budget past.

dames portemonnee

Portemonnees

Ook al kun je in het hoesje van je telefoon vaak enkele passen kwijt, een echte portemonnee blijft toch wel praktisch. Muntjes, briefgeld, bonnetjes en al je belangrijke passen kun je met gemak in zo’n schitterende portefeuille van hoogwaardig leer kwijt.

Wil je iemand verwennen die vaak op reis gaat? Kies dan voor een portemonnee met RFID-beveiliging, zodat gegevens van bijvoorbeeld bankpassen niet kunnen worden uitgelezen.



Hoesjes

Wie maak je niet blij met een schitterend hoesje voor de smartphone? De meeste mensen kunnen niet meer zonder hun mobiele telefoon en hebben hem altijd op zak. Hierdoor heeft de telefoon heel wat te verduren. Een goede bescherming door middel van een stevig hoesje is daarom erg belangrijk.

In onze webwinkel vind je een ruim assortiment hoesjes en cases voor mobiele telefoons, zoals de iPhone, maar ook voor de iPad. Alle hoesjes zijn originele producten van topmerken, met een perfecte pasvorm.

barbarossa-banner

(Laptop)tassen

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor een heel bijzonder iemand? Met een schitterende heren of dames laptoptas maak je hem of haar zeker blij. Zoek gewoon de tas uit waarvan jíj denk dat die perfect zal zijn.

Is de tas toch niet helemaal naar wens? Dan kan hij gewoon worden geruild of geretourneerd zonder dat daar extra kosten aan verbonden zitten.

Collega’s en werknemers

Heb je een wel erg speciale collega, of wil je je werknemers eens extra in het zonnetje zetten rond de feestdagen? Verwen collega’s en werknemers met bijvoorbeeld een luxe leren schrijfmap, een pennenhouder, een bureauonderlegger, of een visitekaartmap.

Laat je inspireren door onze selectie kerst pagina, en laat ze eventueel voorzien van een bedrijfslogo voor een nóg persoonlijkere touch.

Bestel cadeaus op tijd

Kijk voor leuke cadeau-ideeën ook op onze bedrijfsgeschenken. Is kiezen echt niet voor jou weggelegd? Maak het jezelf dan gemakkelijk met de Webshop Giftcard . Met deze unieke cadeaukaart kunnen je dierbaren zelf shoppen in onze online winkel.

Indien het artikel dat je bestelt direct leverbaar is, verzenden wij het nog dezelfde dag. Dit betekent dat je het de volgende dag al in huis hebt. Denk er echter aan dat het rond de feestdagen steeds drukker wordt bij PostNL, waardoor de bezorging vertraging kan oplopen.



banner vuurwerk