Lataza Sint cadeaus

 

Nog even, en dan is het alweer zover: het heerlijk avondje komt eraan. Vind je het ieder jaar weer moeilijk om een origineel en persoonlijk sinterklaascadeau voor familieleden, vrienden of collega’s te verzinnen? Wij helpen je graag op weg met een aantal praktische en modieuze cadeautips!



Voor de Apple-fans

Met de komst van de nieuwe iPhone’s dit najaar, maak je de echte Apple-fan natuurlijk blij met een perfect passend en stijlvol hoesje. Ook voor de verschillende modellen van de iPad en de MacBook is er volop keus in sleeves en cases. Bekijk de zeer ruime selectie iPhone hoesjes, iPad cases en (Macbook) sleeves van diverse topmerken.

Twelve South Journal for iPhone 8/7/6/6S Cognac Knomo iPhone X Leather Premium Folio Brown dbramante1928 Lynge Leather Wallet iPhone X Tan


Met een warm hart

Mujjo Double Layered Touchscreen Gloves Medium

Heb je vrienden die ook in de wintermaanden veel buiten aan de slag zijn? Verwen hen dan met een paar touchscreen gloves. Met dit type handschoenen bedien je moeiteloos én warm je iPad of smartphone.





Toe aan een nieuwe werktas?

Kan degene voor wie je een cadeau zoekt wel een nieuwe laptoptas gebruiken? Voor iedere persoonlijke stijl, zakelijk of casual, vind je in ons assortiment een bijpassende tas. Je kunt met onze filters gericht zoeken op de afmetingen van de laptop, zodat je zeker weet dat het cadeau perfect past.

Burkely Taylor Business Vintage Shoulderbag Cognac 17 inch SOCHA Straight Line Businessbag Black 15.6 inch DSTRCT Wall Street Business Laptop Bag Cognac 15-17 inch

Voor de fashionista

In de garderobe van een echte fashionista is er altijd nog ruimte voor een nieuwe tas. Denk bijvoorbeeld aan een handige shopper met voldoende opbergruimte in een trendy kleur. Ook vind je in ons assortiment veel stijlvolle tassen die de uitstraling van een handtas hebben, maar eveneens als werktas of schooltas kunnen worden gebruikt.

Burkely Vintage Wieske Hand- en Schoudertas Dark Cognac DSTRCT Portland Road A4 Shopper Green Knomo Curzon Shoulder Tote Black 15 inch


Voor de vriend of vriendin met een versleten portemonnee

Heb jij ook een vriend of vriendin die al tijden met een oude portemonnee rondloopt? Trakteer hem of haar dan op een mooie, nieuwe portemonnee of een telefoonhoesje waar je ook je bankpassen in kwijt kunt. Succes verzekerd!

Burkely Vintage Charly Leren Portemonnee Cognac dbramante1928 Copenhagen Leather Wallet iPhone 6/6S Plus Black Burkely Vintage Dax Portemonnee Billfold Low Cognac


Maatwerk in cadeaus is mogelijk

Ook wanneer je voor een grotere groep mensen een cadeau gaat kiezen, ben je bij ons aan het juiste adres. Eventueel is het ook mogelijk om bepaalde items te laten bedrukken met een logo, bijvoorbeeld als Sinterklaas, kerst- en/of nieuwjaarsgeschenk voor relaties en medewerkers, of voor een andere gelegenheid. Hierbij is niet alleen zeefdruk mogelijk (zie voorbeeld zwarte tas met "Agium" logo) maar ook lasergraveren waarbij middels lasers een subtiel laagje van het leer wordt bewerkt. Dit geeft een exclusieve luxe uitstraling. Zie de cognac tas van Luxaflex. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Tas met logo lasergraveren Tas met logo zeefdruk