werktassen van burkely


Burkely: stijlvol en down to earth

Burkely is een van de Nederlandse kwaliteitsmerken in ons assortiment. Naast vrijetijdstassen heeft Burkely ook een groot aantal businesstassen in de collectie. Vrijwel de hele selectie businesstassen van Burkely is bij Lataza verkrijgbaar. Het merk heeft een heldere filosofie. Hun tassen en accessoires worden ontworpen en gefabriceerd voor intensief dagelijks gebruik. Naast mooi, is een Burkely werktas ook vooral praktisch door de doordachte indeling van de tas en het draagcomfort.

Burkely On The Move

burkely on the move

Werk je op verschillende locaties of reis je met het openbaar vervoer? En is er niet altijd tijd en gelegenheid om je mobiele apparaten op te laden? De On The Move collectie van Burkely biedt voor deze situatie een uitstekende oplossing. De tassen uit deze lijn zijn voorzien van een powerbank, waarmee je onderweg je telefoon of tablet kunt opladen. Ideaal!



burkely antique avery

Burkely Antique Avery

De businesstassen uit de Antique Avery lijn zijn gemaakt van robuust leer met een stoere uitstraling. Bij veelvuldig gebruik wordt het leer alleen maar soepeler en karakteristieker. De tassen uit deze collectie laten zich perfect combineren met een zakelijke look, maar passen evengoed bij een casual uitstraling.









Burkely Vintage



In de Vintage collectie van Burkely vind je een groot aanbod stijlvolle en tijdloze werktassen voor zowel dames als heren, uitgevoerd in een hoge kwaliteit iets geruwd runderleer. Opvallend aan de Vintage collectie is de grote variatie in kleur en uitvoering. Of je nu een grote of juist een handzame laptop hebt, je apparatuur wordt in dit type tas optimaal beschermd. Naast een compartiment voor je laptop of tablet, bieden de meeste tassen uit deze lijn ook andere handige opbergvakken en -vakjes.

Bekijk deze lijnen en de andere collecties van Burkely, en kies een betaalbare en stijlvolle werktas die bij jou past.

Andere interessante pagina's:
- laptoptassen
- Schoudertassen
- Laptoptassen dames