Ontdek de nieuwe collectie van Eastpak

De Eastpak rugzak, wie kent ‘m niet? Deze klassieke rugtassen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig zijn er allerlei modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Voor iedere situatie, behoefte en stijl is er een bijpassende rugzak of tas verkrijgbaar. Ontdek welke Eastpak bij jou past!

Al decennialang beproefd

Eastpak rugzakken worden al sinds 1952 gemaakt, in eerste instantie voor het Amerikaanse leger. Halverwege de jaren zeventig werden de rugtassen van Eastpak populair onder scholieren en studenten. Niet zo gek, want deze oersterke rugzakken met hun simpele en doeltreffende ontwerp zijn ideaal voor intensief dagelijks gebruik. Bovendien bieden ze ook bijzonder veel draagcomfort. Het grote vertrouwen van Eastpak in hun eigen product blijkt uit hun garantietermijn. Eastpak geeft een standaardgarantie van wel 30 jaar op hun reguliere producten zoals rugzakken, tassen en bagage.

De Eastpak Padded Pak’r: de nummer één schooltas

Voor het eerst naar de middelbare school of is de schooltas aan vervanging toe? De ideale schooltas is de Eastpak Padded Pak’r. Deze rugzak is verkrijgbaar in een groot scala effen kleuren, maar er zijn ook tassen met uitbundige, opvallende prints. Er is dus altijd een tas die bij jou past.

Praktisch en eenvoudig te reinigen

In het hoofdvak van de Padded Pak’r kun je je boeken en schrijfmaterialen kwijt. Het voorvak biedt ruimte voor bijvoorbeeld je smartphone en sleutels en is ook afgesloten met een rits. De Padded Pak’r is gemaakt van zeer stevig polyester en is eenvoudig te reinigen: handig als je bijvoorbeeld ook sportspullen meeneemt of wanneer je eens een ongelukje hebt met je lunch. Zowel de schouderbanden als het ruggedeelte zijn gewatteerd, zodat de rugzak ook na een lange schooldag comfortabel aanvoelt. Ook wanneer je op zoek bent naar een handige, stevige rugzak voor een dagje uit of tijdens het sporten, is de Padded Pak’r een uitstekende keuze. De Padded Pak’rs zijn nu zeer aantrekkelijk geprijsd.

Voor het serieuze werk: Eastpak Out of Office

Neem je regelmatig een kleine laptop, MacBook of een tablet mee naar school, studie of werk, maar heb je geen zin in het gesjouw met een klassieke laptoptas? Dan is de Eastpak Out of Office een geschikte keuze. Met deze rugzak, uitgevoerd in waterafstotend polyamide, vervoer je eenvoudig, veilig en comfortabel je apparatuur in een apart, gewatteerd vak met ruimte voor laptops tot 14 inch. Verder heb je in het hoofdvak nog ruimte voor een map, schrijfmateriaal of boeken op A4 formaat en is er nog een afzonderlijk ritsvak. Aan de voorzijde van de tas vind je nog een handig ritsvak voor kleinere spullen zoals een smartphone, sleutels of een portemonnee. Ook bij deze rugzak zijn de rugzijde en de schouderbanden gewatteerd voor optimaal draagcomfort. De Eastpak Out of Office is er in veel stijlvolle uitvoeringen, zowel in effen kleurstellingen als met uitgesproken prints.

Bekijk nu de diverse uitvoeringen van de Padded Pak’r en de Out of Office rugzakken of bekijk het complete Eastpak assortiment en ontdek jouw favoriet. Met jouw nieuwe Eastpak ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.