nieuwe iphone coming soon blog lataza header


Al maanden gonst het van de geruchten over de lancering van de nieuwe iPhone. De echte Apple fans wachten vol spanning op wat gaat komen. Ook wij volgen de officiële berichtgeving van Apple en de speculaties op de voet.


iPhone 8 concept

Geruchten over de nieuwe iPhone

Het is nog niet geheel duidelijk hoe het nieuwe model gaat heten en zelfs nog niet zeker wanneer de telefoon daadwerkelijk op de markt komt. De naam iPhone 8 doet de ronde, maar het is goed mogelijk dat deze speciale editie iPhone een andere naam krijgt. In de nieuwste berichten duiken zowel lanceringsdata in september, oktober en november op. Apple spreekt echter in hun interne communicatie alleen over nieuwe producten. Dit kan natuurlijk ook de lancering van de iPhone 7S betekenen.


iPhone 8 concept

Verwachte specificaties van de nieuwe iPhone

Ook qua functionaliteit en specificaties is er nog veel onbekend. De lancering van het nieuwe besturingssysteem iOS 11 geeft wel wat aanwijzingen over de eigenschappen van de nieuwe iPhone. Zo wordt er verwacht dat de telefoon uitgerust is met een nieuwe, dubbele camera. Ook vermoedt men dat de homeknop in het scherm wordt verwerkt. Daarnaast wordt er veel gespeculeerd over de ontwikkelingen van Apple met betrekking tot augmented reality.


iPhone 8 concept

iPhone 8 met oled-scherm?

De meeste goed geïnformeerde tech blogs verwachten dat de nieuwe iPhone behoorlijk zal verschillen van zijn voorgangers, vooral omdat de iPhone 7 niet bijzonder vernieuwend was. Ze verwachten dat dit nieuwe mode zal worden uitgerust met een oled-scherm. Oled-schermen werken ook zonder achtergrondverlichting en verbruiken daarom minder stroom. Bovendien is de kijkhoek groter en kunnen deze beeldschermen in een zeer dunne behuizing worden geplaatst. Dit zou kunnen betekenen dat de nieuwe iPhone nog dunner is en een aanzienlijk langere batterijduur heeft. Een uitgebreid artikel over de verwachtingen van de mogelijk iPhone 8 is te lezen op iphoned.nl en icreatemagazine.nl


Decoded brand logo

Apple hoesjes en cases van Decoded

Het exclusieve Nederlandse merk Decoded is meestal een van de eerste aanbieders van perfect passende hoezen, sleeves en cases voor de nieuwste Apple-producten en -modellen. Lataza voert een breed assortiment van dit onderscheidende merk. Er is niets zeker rondom de komst van de nieuwe iPhone, maar over een ding kunnen we je geruststellen. Zo snel mogelijk na de release van het nieuwe model vind je bij Lataza weer een perfect passend en stijlvol hoesje van Decoded voor jouw nieuwe telefoon.