Lataza Valentijn

Op 14 februari vieren we weer Valentijnsdag - de grote dag van de liefde. Op deze speciale dag kun je je grote liefde, een familielid, of gewoon iemand om wie je veel geeft, laten weten hoe bijzonder hij of zij voor je is.

Speciaal hiervoor hebben we een prachtige Valentijnscollectie voor je samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een portemonnee, een laptoptas of een iPhone case, bij ons vind je alleen maar producten van de hoogste kwaliteit. Bekijk de selectie en verras je Valentijn met een uniek cadeau. Voor degenen die moeite hebben met kiezen, volgen hieronder enkele cadeautips.


Orde met een laptoptas

Burkely Taylor met spray bundel

Laptop, iPhone, portemonnee, misschien nog een papieren agenda - het is niet makkelijk om orde te houden in alle spullen die we moeten meenemen. Met een laptoptas als Valentijnscadeau zul je iedereen een plezier doen.De stijlvolle en praktische Burkely Taylor Businessbag is een van onze populairste werktassen voor laptops tot en met 17 inch - nu tijdelijk met gratis leerspray.



Bescherming voor de iPhone

Twelve South BookBook iPhone X Case Wallet Brown

Een boek is natuurlijk een mooi Valentijnscadeau. Maar nog beter is de leren Twelve South Bookbook iphone X Case Wallet, een prachtig ontworpen portemonnee case voor de iPone, in de vorm van een ouderwets boek. Daar doe je zowel boekenwurmen als iPhone-fans een plezier mee.



Een portemonnee - mooi en praktisch

Burkely Vintage Charly Leren Portemonnee Cognac

De ouderwetse portemonnee is het perfecte Valentijnscadeau voor mensen met een uitpuilende iPhone case. Wat dacht je van deze Burkely Vintage Charly, een schitterende leren portemonnee met vele vakjes voor pasjes, briefgeld en losse muntjes.



Tassen voor dames met stijl

dbramante1928 Sophie Amalienborg 15 inch Dark Tan

Wil je op Valentijnsdag een dame in stijl verwennen? Bekijk dan eens deze elegante en klassieke damestas Sophie Amalienborg van het Deense merk dbramante1928. In deze bijzonder praktische tas kan de moderne vrouw alles kwijt - van laptop tot sleutels.

Valentijn bij Lataza

Of je nu indruk wilt maken op je nieuwe liefde of een familielid eens flink wilt verwennen, bij ons vind je het perfecte cadeau voor Valentijnsdag. Alle producten die we verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit, en vaak zelfs handgemaakt. Bestel je op een doordeweekse dag vóór 23.59 uur, dan heb je het Valentijnscadeau de volgende dag nog in huis. Je kunt gerust achteraf betalen, en mocht het product toch niet in de smaak vallen, dan kun je het zonder extra kosten ruilen of retourneren. Happy Valentine’s Day!