Een weekendje weg, een zakelijke trip of vakantie? Het is altijd even zoeken naar wat je mee wilt nemen en vooral ook waarin. Je wilt natuurlijk niet zeulen met onnodig veel tassen, maar je spullen moeten wel goed beschermd zijn. Bekijk hieronder de verschillende modellen voor een onbezorgde trip.

De Rugtas

Voor de kortere trips is een rugtas van de merken Knomo, Eastpak of Chesterfield erg praktisch! De ergonomische ontwerpen zorgen voor extra draagcomfort, zonder afbreuk te doen aan de stijl. Je laptop of tablet doe je in de gevoerde vakken voor extra bescherming, je stopt nog snel een paar extra schoenen, kleding en toiletspullen in de tas en je bent ready to go!

De Trolley

Heb je net teveel bagage voor een weekendtas, maar is een koffer een beetje overdreven? Dan is de trolley de perfecte oplossing. Heb je een cabin-size formaat? Dan mag de trolley zelfs mee het vliegtuig in. Geen gesjouw met zware tassen, maar trek hem makkelijk achter je aan met de soepellopende wieltjes en de uitschuifbare trekstang. De trolleys bij Lataza hebben een gevoerd laptop/tablet vak, met daarnaast nog diverse organizervakjes, zodat je snel en makkelijk bij al je spullen kunt komen. Echte allrounders voor weekendjes weg of voor dagelijks woon-werkverkeer.

Weekender

De naam zegt het al, een tas met genoeg ruimte voor al je benodigdheden voor een weekendje weg. Weekenders hebben een groot en ruim hoofdvak waarin je al je spullen kwijt kunt. De kleinere vakjes zijn ideaal voor mobiel, portemonnee of paspoort. Met de verstelbare schouderriem draag je de tas comfortabel over je schouder. Leren weekenders zijn stijlvol en tijdloos en passen bij elke outfit, zoals de weekenders van het merk Burkely en dbramante1928. Bovendien worden ze mooier naar gebruik en zijn hierdoor jou ideale reispartner.

De Clutch en Travel wallet

Ga je 's avonds lekker uiteten of naar een club? Ook dan wil je graag je geld, sleutels, mobiel en make-up bij de hand hebben. Daar is de Clutch ideaal voor. Een praktische organisator om digitale apparaten, kabels en andere benodigdheden gesorteerd te houden. De Elektronista van Knomo is zelfs uitgerust met een oplaadbare batterij, zodat je nooit zonder lege telefoon zit. De Elektronista is de ultieme metgezel voor 'life-on-the-go' De Travel wallets van Burkely hebben een wat kleiner formaat. Maar is groot genoeg voor heel veel pasjes en heeft daarnaast nog vakjes voor briefgeld, muntgeld, foto's én telefoon.

De Paspoorthouder

Als je dan toch in stijl reist, mag een een leren paspoort houder natuurlijk niet ontbreken. De Burkely Noble Nova passport houder is gemaakt van Kanpur leer. Dit is een volnerf rundleer die bijzonder licht van gewicht is en door de speciale behandeling een prachtig mooi gevlamde look heeft. De leren paspoort houder van Decoded is een alles-in-één-oplossing. Het beschermt je paspoort en houdt je paspoort en reisdocumenten bij elkaar, de extra vakjes voor pasjes maken het helemaal af. Ze zijn handgemaakt van Afrikaans leer. Dit volnerf rundleer kenmerkt zich door de premium kwaliteit.

Met welke tas maak jij je volgende trip?