Begin je dadelijk voor het eerst aan een nieuwe school of studie, of is je huidige tas gewoon versleten? Het begin van het schooljaar is hét moment voor een nieuwe tas. Heb je alleen een tablet en wat schriften bij je, of neem je juist veel zware boeken en een laptop mee? De keuze voor een schooltas hangt af van je persoonlijke stijl en je omstandigheden. We stellen graag een aantal handige en mooie tassen van topmerken zoals Eastpak, Socha, Burkely, DSTRCT en Knomo aan je voor.



Eastpak Back to Work Rugzak Blue Dance 15 inch

Praktisch in weer en wind

Ben je veel onderweg in weer en wind, op de fiets of te voet, en heb je een 15 inch laptop en/of zware spullen bij je? Of moet je ver reizen met de trein en bus? Deze Back to Work rugtas van Eastpak heeft gewatteerde schouderbanden voor extra draagcomfort en is gemaakt van een waterafstotende stof. Ideaal voor de echte doordouwers.



DSTRCT Wall Street Business Laptop Bag Brown 15-17 inch

Op de groei

Een tas waar je een hele tijd mee vooruit kunt: dat is bijvoorbeeld deze DSTRCT Wall Street Business Laptop Bag. Het elastiek aan de zijkant van het laptopvak biedt ruimte voor 15 inch én 17 inch laptops. Met deze tas kun je in iedere situatie voor de dag komen: zowel op school, in je vrije tijd als bij een stagebedrijf.



SOCHA Red Diamond Businessbag 15.6 inch Knomo Elektronista Digital Clutch Bag Black

Opgeruimd met stijl

Ben je een echte fashionista en mag een tas van jou ook echt een statement zijn? Dan is deze Socha Red Diamond Business Bag echt iets voor jou. Deze tas is niet alleen elegant, maar ook nog eens superpraktisch. Je vervoert er eenvoudig een 15 inch laptop in en hebt volop bergruimte voor al je andere spullen. Wil je een schooltas met de uitstraling van een handtas? Met de elegante Elektronista Digital Clutch van Knomo vervoer je je digitale apparatuur onopgemerkt én in stijl.



Burkely On The Move Laptopbag Flap Brown 15 inch

Nooit meer een lege telefoon met een powerbank

Vergeet je ook regelmatig je telefoon op te laden? Balen, maar met een tas uit de Burkely On The Move collectie is dit in het vervolg geen probleem. Dit stoere donkerbruine model met flap en extra opbergvakken bevat een powerbank voor Apple en Android telefoons. Bovendien kun je er ook je laptop in kwijt.



Ben je eruit? En wil je zo snel mogelijk je nieuwe tas in huis hebben? Bestellen bij Lataza is eenvoudig en vertrouwd. Je hebt de zekerheid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg, de keuze uit diverse betaalwijzen en bezorgopties. Wanneer je voor 17:00 uur bestelt, heb je je nieuwe schooltas morgen al in huis.
Bekijk nog meer tassen in de categorie Schooltassen.