DSTRCT uitgelicht


DSTRCT tassen

Het Nederlandse merk DSTRCT is een nieuwe speler op de markt, maar bouwt voort op een eeuwenlange traditie; namelijk de Brabantse lederindustrie. De tassen van DSTRCT worden handgemaakt door ervaren ambachtslieden, onder andere in India. Bij het ontwerp staat functionaliteit centraal. Eveneens kenmerkend voor DSTRCT is de grote aandacht voor kwaliteit, zowel qua leer als qua afwerking. Bovendien heeft DSTRCT oog voor de leef- en arbeidsomstandigheden van de producenten. Met een DSTRCT tas haal je dus een verantwoord product in huis, wel zo’n prettig idee.

DSTRCT werktassen

De DSTRCT collectie kent verschillende productlijnen, waaronder vrijetijdstassen en businesstassen. We laten je graag kennismaken met twee DSTRCT businesslijnen, die je uiteraard in het aanbod van Lataza terugvindt.



DSTRCT Wall Street: stoer en robuust

De DSTRCT Wall Street collectie is een lijn van businesstassen met een rauw New Yorks randje en een tikje vintage. Deze werktassen zijn gemaakt van de beste selectie volnerf leer, zijn afgewerkt met stoere, urban materialen zoals stevige gespen en ritsen. Het leer is na het verven behandeld met wax die niet vet aanvoelt en voor een mooie kleurschakering zorgt. De handige bergruimte in deze tassen maakt ze tot een onmisbare metgezel voor ieder moment van je werkdag en daarbuiten.DSTRCT Wall Street Business Laptop Bag Cognac 15-17 inch


Een mooi voorbeeld uit deze collectie is deze stoere bruine laptopbag. Het laptopvak in deze tas is voorzien van een zijkant van elastiek, waardoor je er verschillende maten laptops veilig en stevig in kunt opbergen (13 inch tot 15 inch). Je onderhoudt de tas gemakkelijk met een nanospray.



DSTRCT Fletcher Street: strak en stijlvol

Houd je meer van een strakke, chique afwerking? De Fletcher Street lijn onderscheidt zich door een gladde afwerking met subtiele naden en de toepassing van oersterk hunter leer met een licht geruwde structuur.DSTRCT Fletcher Street Dames Laptop Tote Cognac 15 inch


Eén van de mooie businesstassen uit deze lijn is deze cognackleurige laptop tote. Deze tas heeft de elegante uitstraling van een handtas, maar biedt ook ruimte aan een 15 inch laptop. Het hunter leer van de tassen uit de Fletcher Street lijn bescherm je heel eenvoudig tegen weersomstandigheden en vuil met een waterstopspray (nanospray).



DSTRCT Wall Street Business Bag Classic Cognac 11-15 inch

Zowel de Wall Street als de Fletcher Street lijn heeft werktassen voor dames en heren met ruimte voor laptops en tablets in verschillende afmetingen. Ook zijn er tassen met aparte ruimte voor dossiers, handig wanneer je ook regelmatig omvangrijk papierwerk meeneemt. Bekijk de gehele DSTRCT collectie en ontdek welk model bij jou past.



DSTRCT-actieDSTRCT-actie! Een mooie DSTRCT leren riem cadeau bij een DSTRCT tas!
Lees hier alles over de actie.