burkely taylor zwart lifestyle

We leven in een tijd van veranderingen. Er wordt van ons verwacht continu keuzes te maken en overal van op de hoogte te blijven. Om toch met beide benen op de grond te blijven, biedt het van oorsprong Brabantse merk Burkely ons een stukje Hollandse nuchterheid: tijdloze, praktische designs, vervaardigd van hoogwaardig leer, met een stoere touch. En wat heerlijk is, met een Burkely tas hoef je nooit meer te kiezen - in ieder geval niet als het om tassen gaat - want hun functionele designs passen bij elke situatie en elke dag van het jaar.

Burkely Vintage Collectie

Burkely producten worden gekenmerkt door eenvoud. Dit zie je vooral terug in de Burkely Vintage Collectie. Deze prachtige Burkely tassen in een klassiek jasje zijn van binnen zo ingericht dat ze helemaal voldoen aan de wensen en behoeftes van de moderne zakenvrouw of -man. Laptop, iPad, smartphone, laders of belangrijke papieren - de vintage businessbags bieden plek aan al je belangrijke spullen en accessoires. Behalve elegantie heeft de vintage collectie een stoere uitstraling, dankzij het gebruik van lichtgeschuurd runderleer. Hierdoor passen de tassen bij al je outfits en bij elke gelegenheid.

Uitgelicht - de Burkely Taylor businessbag

De Burkely Taylor is een van de populairste Burkely werktassen uit de vintagelijn en dat is niet voor niks. Deze prachtige unisex businessbag is bijzonder praktisch en past met zijn tijdloze uitstraling bij zowel je casual als je zakelijke outfit. Dankzij het functionele design - met twee hoofdvakken, ritsvak en meerdere kleine vakjes - kun je er met gemak je laptop, smartphone, lader, ordner en vele accessoires in kwijt. Ook al is de Burkely Taylor niet voorzien van een apart gewatteerd laptopvak, toch is de Burkely Taylor uitermate geschikt voor laptops - eventueel met sleeve voor extra bescherming. Het draagcomfort is hoog - ook als de Taylor helemaal vol zit - dankzij de lederen handvaten en de bijgeleverde verstelbare schouderband. De Burkely Taylor is verkrijgbaar in de kleuren cognac, bruin en zwart. Bestel de Burkely Taylor bij Lataza, en krijg tijdelijk een gratis busje leerspray. Vergeet deze leerspray niet aan je winkelwagen toe te voegen.

De service van Lataza

Bij Lataza staat service hoog in het vaandel. Niet alleen voor en tijdens het bestellen, maar ook daarna. Is er onverhoopt iets mis met een product? Lataza lost het voor je op. Profiteer ook van de vele extra's, zoals gratis verzenden en retourneren. Om het je makkelijk te maken bieden we diverse betaalmogelijkheden aan, ook achteraf betalen via Afterpay. Voor zowel consumenten als zakelijke bestellingen. Vaak hebben we een leuke actie en krijg je een gratis product bij je bestelling. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. En wist je dat Lataza al jarenlang in het bezit is van het Thuiswinkel Waarborg Certificaat ? Zo ben je ervan verzekerd dat je veilig en vertrouwd kunt bestellen. En heb je een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!