Burkely On The Move collectie


Burkely Split Hunter Leer

Iedereen die regelmatig onderweg is, zal het probleem herkennen. Je bent voortdurend online, veel aan het werk en je telefoon of tablet is bijna leeg. Je bent helaas niet lang genoeg op één plek om deze even op te laden of er is geen stopcontact in de buurt: wat nu? De Burkely On The Move collectie biedt een oplossing voor dit probleem. Deze representatieve en stijlvolle tassen zijn voorzien van een powerbank (capaciteit: 4000mAh) waarmee je tot wel drie keer je telefoon en tablet van Android of Apple kunt opladen. Zo overbrug je eenvoudig een lange werkdag of zelfs een korte zakelijke trip. De On The Move tassen zijn ideaal voor professionals en daarnaast een uitstekende keuze voor scholieren/studenten. Van deze laptoptassen heb je namelijk je hele studietijd en nog ver daarna plezier. Bovendien zien deze tassen er geweldig uit en worden ze gedurende het gebruik alleen maar mooier.



Burkely On The Move Power Bank

Burkely On The Move Laptopbag Zipper Cognac 15 inch

Deze elegante laptoptas voor dames is voorzien van een hoofdvak met een ritssluiting. Naast twee stevige draaghengsels heeft deze tas ook een verstelbare en afneembare schouderband. Het gewatteerde hoofdvak biedt ruimte aan een laptop tot en met 15 inch. Verder heeft deze tas een voor- en achtervak met ritssluiting. In het hoofdvak bevindt zich een apart vak voor je telefoon naast de oplaadfunctie.

Deze On The Move Laptopbag Zipper is ook in een donkerbruine en zwarte uitvoering verkrijgbaar.




Burkely On The Move Laptopbag Flap


Burkely On The Move Laptopbag Flap Cognac 15 inch

Dit stoere herenmodel uit de Burkley On The Move collectie heeft een ruim, gewatteerd hoofdvak waar je al je accessoires en benodigdheden in kwijt kunt, en heeft nog een apart vak met ritssluiting in het hoofdvak. Ook dit model biedt ruimte voor een laptop tot en met 15 inch en heeft een afzonderlijk vak voor je telefoon naast de oplader.

De On The Move Laptopbag Flap is eveneens verkrijgbaar in bruin en zwart.




Burkely: duurzaam Nederlands design

Burkely is een Nederlands merk met een lange historie. Kenmerkend voor Burkely is de nadruk op kwaliteit en praktisch design. Hoewel er ieder seizoen nieuwe Burkely tassen verschijnen, is een Burkely tas in de eerste plaats herkenbaar aan het doordachte ontwerp en de tijdloze uitstraling. Dit innovatieve merk creëert op onopvallende wijze tassen die zich bewijzen in het dagelijks gebruik.

Leer: natuurlijk materiaal

Burkely Split Hunter Leer

Burkely gebruikt hoogwaardig leer voor de fabricatie van hun tassen. Een Burkely tas wordt met veel oog voor detail afgewerkt en wordt na verloop van tijd alleen maar karakteristieker en soepeler. Wel is het noodzakelijk het leer goed te onderhouden. De leersoort van de Zipper Cognac en de Flap Cognac heet Hunter. Dit leertype vraagt relatief weinig onderhoud; een kleurloze vette crème volstaat. Meer onderhoudstips voor Burkely tassen vind je hier: zo heb je lang plezier van je aankoop.

Of je nu als professional veel op pad bent of als scholier of student een kwalitatief hoogwaardige tas zoekt: een Burkely On The Move is een ideale metgezel in een druk bestaan. Bekijk nu welk model bij jou past.