iPhone XS hoesjes en cases

Heb je pas een iPhone XS aangeschaft of overweeg je deze te kopen? Bescherm je nieuwe aanwinst dan goed met een perfect passende cover of hoes. Welk type hoesje of cover je voor je iPhone XS kiest, is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. In ons assortiment vind je verschillende type hoesjes van gerenommeerde merken zoals Twelve South, Mujjo en dbramante1928. We zetten graag de verschillende opties voor je op een rijtje.   Lees meer

Shoppen per
Thema
 1. Dames (6)
 2. Heren (6)
 3. Uni (6)
 4. Zakelijk (6)
 5. Fashion (5)
Minder opties Meer opties
Merk A-Z
 1. Dbramante1928 (3)
 2. Twelve South (3)
Maat
 1. iPhone 5/5S (1)
 2. iPhone 5C (1)
 3. iPhone 6 (1)
 4. iPhone 6 Plus (1)
 5. iPhone 6S (1)
 6. iPhone 6S Plus (1)
 7. iPhone 7 (1)
 8. iPhone 7 Plus (1)
 9. iPhone 8 (1)
 10. iPhone 8 Plus (1)
 11. iPhone SE (1)
 12. iPhone X (6)
 13. iPhone XR (1)
 14. iPhone XS (6)
 15. iPhone XS Max (1)
Minder opties Meer opties
Soort
 1. iPhone (6)
 2. Accessoire (1)
Kleur/patroon
 1. Cognac (2)
 2. Zwart (4)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Leer (6)
Prijs
0,- 99,- 0,- to 99,-

6 items

6 items

iPhone XS wallet cases

Heb je het liefst al je belangrijke items in een keer bij de hand? Een iPhone XS wallet case biedt ruimte voor bijvoorbeeld je bankpas, ov-chipkaart of een credit card. Je hoesje biedt steun aan de achterzijde van je telefoon en fungeert als portemonnee. Tegelijkertijd beschermt de bovenzijde je scherm wanneer de case is gesloten. Je kunt kiezen voor een wallet case met ruimte voor pasjes aan de binnenzijde, maar ook voor een case met ruimte voor de pasjes bovenop, waardoor je ze snel bij de hand hebt. Sommige wallet cases zijn uitstekend geschikt om je telefoon horizontaal neer te zetten; erg handig wanneer je bijvoorbeeld een video kijkt.

iPhone XS back covers

Heb je liever direct het scherm van je telefoon voor je? Ook wanneer je een wallet case niet prettig vindt, is het verstandig om wel een hoes voor je iPhone XS aan te schaffen. Een back cover is in dat geval een goede optie. Dit type hoes zorgt ervoor dat de achterzijde van je telefoon prettig in de hand ligt. Bovendien bescherm je zo je toestel tegen krassen en stoten aan de achterkant en de zijkanten.

Waarin verschilt de iPhone XS van de iPhone X?

De iPhone XS biedt diverse nieuwe opties en functionaliteiten ten opzichte van de iPhone X. Zo kun je bij dit model kiezen voor een nieuwe kleur (goud) en een grotere opslagcapaciteit. Ook is de processor aanzienlijk sneller en heeft er een upgrade plaatsgevonden ten aanzien van het werkgeheugen. De iPhone XS is wat robuuster voor dagelijks intensief gebruik: de stof- en waterbestendigheid is verbeterd. Daarnaast is de glazen casing beter bestand tegen krassen. Qua design is de iPhone XS overigens niet heel anders dan de iPhone X.

iPhone cases voor andere modellen

Ben je in het bezit van de originele iPhone X? Voor dit model hebben we een ruim assortiment hoesjes, cases en covers beschikbaar. Ook voor de grote broer van de iPhone XS, de iPhone XS Max, hebben we diverse wallet cases en back covers op voorraad.